Het metselwerk is de basis voor veel werkzaamheden en een vak op zich. Lang niet iedere vakman beschikt over de kennis en ervaring om metselwerkzaamheden uit te voeren.
Wilt u metselwerkzaamheden laten uitvoeren? Dan bent u bij Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken aan het juiste adres. Onder onze veelzijdige vakmanschap valt onder andere het metselwerk.

Wat is uw wens? een muur laten metselen? het storten van een vloer?
Bent u van plan om een muur te laten metselen? Bijvoorbeeld om een ruimte te scheiden. Of wilt u een complete vloer laten storten? Ook dit behoort tot de het uitvoeringspakket van Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken. Ook kunt u ons het dak op sturen om uw schoorsteen te laten metselen. Wij zorgen voor een mooie afwerken en in overleg plaatsen wij ook een kap op uw schoorsteen.

Voor grotere metselwerkzaamheden heeft Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken de mogelijkheid om een collega in te schakelen. Zo worden de werkzaamheden sneller opgeleverd. Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken blijft uw enige aanspreekpunt, dit maakt het makkelijker voor u! 

 

 

 

Bent u benieuwd wat Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken voor u kan betekenen?
Bel of mail ons! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.