Door de jaren heen heeft Gennissen Bouw en Onderhoud al veel verschillende projecten uitgevoerd. Om u een indruk te geven van de projecten die door Gennissen Bouw en Onderhoud zijn gerealiseerd en de diversiteit aan werkzaamheden die wij uitvoeren, hebben we een aantal projecten voor u op de foto gezet. Let op, dit is slecht een klein deel van onze werkzaamheden.

 

(Klik op de foto's voor een impressie van de door ons gerealiseerde projecten) 

Complete verbouwingen

Het verbouwen van een zolder in een kantoorpand. Door het plaatsen van dakkapellen en het afwerken van het de binnenwanden is een extra werkruimte ontstaan voor de medewerkers. Dankzij het plaatsen van een keukenblok is het een ideale plek voor vergaderingen en lunchpauzes.

Kunstof

Dankzij het plaatsen van kuststof kozijnen hebben wij bij deze woning een comfortabele en onderhoudsarme raampartij gerealiseerd.

Timmerwerk

Houten kozijnen zijn niet altijd standaard. Wij verzorgden hier een maatwerk oplossing met vakkundige afwerking van het timmerwerk.

Metselwerk

Een gemetselde plantenborder in de tuin; stevig en helemaal nieuw, maar met een oude look.

Badkamers / Tegelwerk

Een slim ingerichte en luxe afgewerkte badkamer. Hier hebben wij onze klant geholpen met het uitwerken van hun wensen en het uitzoeken van de materialen voor deze badkamerrenovatie.

Renovatie

Een oude schuur door ons gerenoveerd. De gevel is aangepakt en de houten deuren en luiken bijgewerkt. Binnen in de schuur is de afwerking van de wanden en vloeren up-to-date gemaakt, zodat alle spullen weer veilig en vochtvrij kunnen worden opgeslagen.

Allerlei

Deze klant wilde een extra spreekkamer creeëren in het open kantoor. Door het plaatsen van een glazen wand met kunststof profielen hebben wij een slimme oplossing voor ze verzorgd.