Is uw woning toe aan renovatie? Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken is uw perfecte partner in iedere verbouwing of renovatie.
Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer of een complete renovatie. Bij Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken bent u verzekerd van vakwerk.
Door onze ruime ervaring met uiteenlopende renovatie projecten zorgen wij altijd voor een tevreden klant met een goed resultaat. Wilt u uw renovatie project uit laten voeren door Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken?
Neem dan contact op voor een oriëntatie gesprek. Wij maken graag samen met u een plan voor de renovatie.

Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken neemt al het werk uit handen.
Er is altijd wel iets te doen in uw woning. Veel van deze dingen zijn goed zelf te doen, maar als het op een regelrechte renovatie aankomt kunt u Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken inschakelen.
Wij nemen al uw renovatiewerkzaamheden uit handen.

Door ruime ervaring in het vak kunnen onze vakmensen veel vormen van renovatie voor u uitvoeren zoals:
- Keuken renovatie
- Badkamer renovatie
- Dak renovatie
- Kozijnen renovatie
- Complete renovatie

Uiteraard wordt er gekeken en geluisterd naar uw wensen en ideeën voor de renovatie. Zo heeft u binnen een korte tijd met weinig zorgen een schitterende badkamer, keuken, woning, etc.

Verhoog de waarde van uw woning.
Goede renovatie is niet alleen prettig voor uw leef omgeving, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. Of het nu gaat om het renoveren van uw dakkapel, schuur of complete woning, voor alle soorten biedt Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken dé perfecte oplossing.

Maak nu een afspraak!
Wilt u meer informatie over onze renovatie werkzaamheden? Of is uw woning toe aan renovatie? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend advies met Randy Gennissen Timmer- en Metselwerken.